Zamieszczone przez lu5asz
wężyk od spryskiwacza tylnej szyby
Zwiń
X
-
wężyk od spryskiwacza tylnej szyby
Witm, nie znalazlem nigdzie na forum pasującej odpowiedzi na mój problem. Otóż zaraz za silniczkiem przy zbiorniku płynu do spryskiwaczy mam ucięty i zaślepiony wężyk od spryskiwacza tylnej szyby. Pytanie jest takie którędy przebiega ten wężyk dalej na tylną klapę ponieważ chciałbym zlokalizować ewentualny przeciek na samym początku a nie po wylaniu całych 3 L płynu bo z jakiegos powodu został rozcięty.
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzWężyk idzie lewym progiem i na lewym tylnym nadkolu jest złączka do odcinka,który idzie do klapy.http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
A jakoś tak bardzo łopatologicznie Wyjaśnici mi w którym kierunki od zbiorniczka ten wężyk wędruje bo widzę bez rozbierania tylko tą część od strony zbiorniczka, drugiego końca nie widzę, nie chcę rozbierać całej komory silnika z uwagi, że auto "garażuje pod chmurką" a chciałbym na początku je złączyć aby sprawdzić co się dzieje że ten wężyk został razcięty. Przy wymianie silnika nie powiedziałem mechanikowi zeby to sprawdził i teraz mam kłopot
Komentarz
-
Komentarz